Tejek, növényi italok
Az UHT (Ultra Hight Temperature Treated Technology) angol rövidítés ultramagas hőmérsékleten történő hőkezelést jelent, melynek során a tejet 136-142 Celsius hőmérsékleten 2-6 másodpercig hőkezelik, ezután szobahőmérsékletre hűtve aszeptikusan (csíramentesen) csomagolják. Az UHT tejek nem igénylenek hűtést, szobahőmérsékleten több hónapon át tárolhatóak. A közhiedelemmel ellentétben nem tartalmaznak tartósítószert, pusztán a speciális hőkezelésnek és csomagolásnak köszönhetően tarthatók el sokáig.
Tudta? A kalcium hasznosulása a tejből és tejtermékekből sokkal jobb, mint az egyéb kalciumtartalmú élelmiszerekből. Valamennyi zsiradék közül a tejzsírok emészthetősége a legkedvezőbb, ezért a tejtermékek az egészséges táplálkozáson kívül számos betegség étrendjébe jól beilleszthetők. Az UHT tejek több hónapos eltarthatósága mögött nem valamilyen tartósítószer, hanem egy hőkezelési és csomagolási technológia áll.
Ha sok termékről szeretnél árat kérni vagy egy termékből sokat rendelni, akkor is tudunk segíteni. Ha nem találod a neked megfelelőt, kérj árajánlatot egyedi rendelésre!Űrlapunk kitöltésével nagyon egyszerűen és gyorsan tudsz árajánlatot kérni, ha például elküldöd legutolsó beszerzési számládat, táblázatos listádat vagy akár képet a termékekről, ahogy Neked a legegyszerűbb.
Ha sok termékről szeretnél árat kérni vagy egy termékből sokat rendelni, akkor is tudunk segíteni. Ha nem találod a neked megfelelőt, kérj árajánlatot egyedi rendelésre!Űrlapunk kitöltésével nagyon egyszerűen és gyorsan tudsz árajánlatot kérni, ha például elküldöd legutolsó beszerzési számládat, táblázatos listádat vagy akár képet a termékekről, ahogy Neked a legegyszerűbb.